Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Колектив відділу сервісного центру управління обслуговування громадян ГУ ПФУ в Запорізькій області приймав вітання з професійним святом

8
1074

Пенсійний фонд України відзначає 31-у річницю свого створення. З цієї нагоди колектив відділу обслуговування громадян № 14 (сервісного центру) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області приймав вітання від першого заступника Мелітопольського міського голови Ірини Рудакової та голови Мелітопольської районної державної адміністрації Ігоря Судакова.

Ірина Рудакова, вітаючи співробітників сервісного центру управління обслуговування громадян ГУ ПФУ в Запорізькій області, зазначила, що саме вони опікуються людьми, що свого часу будували та відновлювали наше місто.

- Сьогодні Мелітополь змінюється, проте найголовнішим незмінно залишаються відношення до людей, душа та серце. Ви допомагаєте поколінню, яке сьогодні потребує нашої уваги. Бажаю вам вдячності, здоров'я, гордості за те, що ви живите у Мелітополі!

За сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у забезпечення діяльності системи Пенсійного фонду України та з нагоди святкування 31-ї річниці створення ПФУ почесними грамотами виконавчого комітету Мелітопольської міської ради були нагороджені головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 14 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Ольга Єрмоленко, головний спеціаліст відділу з питань перерахунків пенсій № 3 управління пенсійного законодавства Галина Владикіна та головний спеціаліст відділу формування електронних трудових книжок управління інформаційних систем та електронних реєстрів Ольга Попова.

Голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков також відзначив працівників сервісного центру управління обслуговування громадян ГУ ПФУ в Запорізькій області.

- Сьогодні ваша структура святкує 31 рік з дня заснування Пенсійного фонду України. Разом з нашою незалежною державою ви пройшли свій шлях оновлення, пережили багато реформ та змін і сьогодні залишаєтесь потужною інституцією, що піклується про наше майбутнє. Хочу побажати вам мрій та їх реалізації, здоров'я, сил та терпіння. І щоб перспективні плани, які ви перед собою ставите, були реалізовані. Ннехай в серці завжди залишається місце для казки та дива! - привітав колектив Ігор Ігорович.

За сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у забезпечення діяльності системи Пенсійного фонду України та з нагоди відзначення 31-ї річниці створення ПФУ подяки голови Мелітопольської районної державної адміністрації були оголошені головному спеціалісту відділу контрольно-перевірочної роботи № 2 управління контрольно-перевірочної роботи Людмилі Лємберовій та головному спеціалісту відділу опрацювання пенсійної документації № 2 управління з питань виплати пенсій Ользі Попович.

Начальник відділу обслуговування громадян № 14 (сервісного центру) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області Світлана Христова подякувала представникам влади за привітання і зазначила: кожен у цьому колективі займається улюбленою справою, а значить, із задоволенням допомагає людям.

 

 

Також за темою

Вшановуємо пам'ять жертв геноциду кримськотатарського народуЧитати далі

Вшановуємо пам'ять жертв геноциду кримськотатарського н...

У 1944 році за два дні радянський режим депортував близько 190 тисяч кримських татар до Середньої Азії, знищивши в ешелонах смерті тисячі людей та по...
Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують кошти соціальної підтримкиЧитати далі

Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують ...

Захисникам та мешканцям Мелітопольської міської територіальної громади  - 169 особам, вже виплатили майже 4 млн.гривень соціальної підтримки за д...
День вишиванки - свято, що об'єднує серцяЧитати далі

День вишиванки - свято, що об'єднує серця

Вишита сорочка несе в собі потужну енергію наших предків, захищаючи нас від лихого.