Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Мелітополь відвідала Генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина у Донецьку Таня Байєр

3
1050

Сьогодні у Мелітополі з робочим візитом перебуває Генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина у Донецьку Таня Байєр. Разом з керівництвом міста вона відвідала оновлений після реконструкції пологовий будинок, оглянула хід будівництва квартир для внутрішньо переміщених осіб та молодих спеціалістів на вулиці Бєляєва, 16 та поспілкувалась з родинами переселенців, що отримали минулого року право на проживання у квартирах на вул. Брів-ла-Гайард, 6. Під час зустрічі з Мелітопольським міським головою також були обговорені плани щодо подальшої співпраці.

Гостинно Генерального консула Федеративної Республіки Німеччина у Донецьку Таню Байєр зустрічали дві родини переселенців, що отримали право проживати у квартирах на вулиці Брів-ла-Гайард, 6 минулого року. Поважна гостя мала змогу побачити, яке житло для ВПО було облаштовано за підтримки Українського фонду соціальних інвестицій за кошти Уряду Німеччини через банк KfW та місцевого бюджету.

Надія Ніколайчук розповіла, що у Мелітополь приїхала з Луганської області у 2014 році. До виділення комфортної квартири орендувала житло. Теперішні умови від тих, в яких доводилося жити, суттєво відрізняються.

Надія перенесла дві операції та довгу реабілітацію. Значний час пересувалась на милицях, тому безмірно зраділа, коли місто надало можливість проживання у квартирі, де створені всі умови для безбар'єрності.

У зручній квартирі разом з двома дітьми та чоловіком сьогодні мешкає і Катерина Чеботарьова. Старша донька жінки має інвалідність, тому сім'я не втомлюється дякувати місцевій владі, Українському фонду соціальних інвестицій та Уряду Німеччини за можливість жити у комфортних умовах.

Генеральному консулу Федеративної Республіки Німеччина у Донецьку Тані Байєр, представникам УФСІ та поважним гостям на знак вдячності Катерина Іванівна зачитала власний вірш, чим зворушила всіх присутніх.

Генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина у Донецьку Таня Байєр також відвідала з екскурсією оновлений після реконструкції пологовий будинок та оглянула хід будівництва квартир для внутрішньо переміщених осіб та молодих спеціалістів на вулиці Бєляєва, 16. З Мелітопольським міським головою Іваном Федоровим вона також обговорила плани щодо подальшої співпраці. Підсумовуючи візит, Генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина у Донецьку поділилась враженнями від Мелітополя:

- Я у Мелітополі вперше і маю дуже приємні враження від вашого міста! Сьогодні ми відвідали об'єкти, що реалізовуються за допомогою коштів Уряду Німеччини. Бачимо, що ці кошти використані за призначенням, більш того — місто також активно інвестує в реалізацію соціальних проєктів. Я також мала змогу поговорити з сім'ями переселенців, які проживають у квартирах на вулиці Брів-ла-Гайард, 6. Їм комфортно, їм дуже подобаються ці умови — я рада, що наші німецькі кошти у вашому місті так добре працюють та допомагають робити добрі справи! - зауважила Таня Байєр.

 

 

Також за темою

Національна гвардія України відзначає десяту річницю створення. Читати далі

Національна гвардія України відзначає десяту річницю створен...

Нацгвардійці пліч-о-пліч з іншими формуваннями Сил оборони вже 10 років виконують завдання на всіх «найгарячіших» напрямках. 
 День Служби безпеки УкраїниЧитати далі

День Служби безпеки України

Професійне свято спецпризначенців запроваджене згідно з Указом Президента від 22 березня 2001 року.
До уваги зацікавлених осіб!Читати далі

До уваги зацікавлених осіб!

Відбудеться засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені (пошкоджені) об’єкти нерухомого майна