Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Засідання виконкому 13.10.2021

3
1101

13.10.2021 року о 09.00 у конференц-залі виконкому (вул. М. Грушевського, 5) відбудеться засідання виконавчого комітету Мелітопольської міської ради. Засідання транслюватиметься онлайн.

До уваги представників ЗМІ!

У зв’язку з необхідністю дотримання карантинного режиму прохання утриматись від відвідування будівлі виконкому та скористатись онлайн-трансляцією.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

1. Питання захисту прав дітей: 19 рішень

Доп. Ольга ПРОКОПЕНКО - заступник начальника служби у справах дітей.

2. Питання опікунської ради: 1 рішення

Доп. Ірина ДОНЕЦЬ – начальник управління соціального захисту населення.

3. Питання соціального захисту:

1) Про грошову допомогу.

Доп. Сергій ГРУДНЄВ – начальник відділу по зверненнях, прийому громадян та захисту прав споживачів.

2) Про виплату допомоги на поховання.

Доп. Ірина ДОНЕЦЬ – начальник управління соціального захисту населення.

4. Питання комунальної власності:

1) Про здійснення КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області безоплатної передачі комунального майна на баланс КНП «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області з правом оперативного управління.

2) Про здійснення КУ «Центр первинної медико-санітарної допомоги №1» Мелітопольської міської ради Запорізької області безоплатної передачі комунального майна на баланси КНП «Мелітопольський міський пологовий будинок» Мелітопольської міської ради Запорізької області та КНП «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області з правом оперативного управління.

3) Про здійснення управлінням фізичної культури та спорту Мелітопольської міської ради Запорізької області безоплатної передачі комунального майна на баланс КУ «Водно - спортивний комплекс» Мелітопольської міської ради Запорізької області з правом оперативного управління.

4) Про здійснення КНП «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області безоплатної передачі комунального майна на баланси КНП «Центр лікувально-діагностичної та лабораторної медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області, КНП «Мелітопольський міський пологовий будинок» Мелітопольської міської ради Запорізької області та КНП «Центр надання соціальних послуг та медичної реабілітації» Мелітопольської міської ради Запорізької області з правом оперативного управління.

5) Про здійснення КП «Мелітополькомунтранс» Мелітопольської міської ради Запорізької області безоплатної передачі транспортного засобу ЗАЗ А10 на баланс управління фізичної культури та спорту Мелітопольської міської ради Запорізької області з правом оперативного управління.

6) Про здійснення КУ «Центр первинної медико-санітарної допомоги №1» Мелітопольської міської ради Запорізької області безоплатної передачі комунального майна на баланс КНП «Мелітопольський міський пологовий будинок» Мелітопольської міської ради Запорізької області з правом оперативного управління.

Доп. Дмитро КОТЛОВ – начальник управління комунальною власністю.

5. Житлові питання:

1) Про прийняття на квартирний облік.

2) Про зняття з квартирного обліку внутрішньо переміщених осіб.

3) Про виключення квартири зі списку службового житла.

4) Про виключення квартир зі списку службового житла.

5) Про надання службових житлових приміщень.

Доп. Сергій КАСЯРУМ - директор департаменту реєстраційних послуг Мелітопольської міської ради.

6. Питання будівництва та реконструкції:

1) Про передачу на баланс управління освіти Мелітопольської міської ради Запорізької області витрат за об’єктом.

Доп. Вікторія РЕПАШЕВСЬКА - директор департаменту капітального будівництва та житлово-комунального господарства.

7. Питання архітектури:

1) Про затвердження схем розміщення тимчасових нестаціонарних атракціонів та пересувних цирків на території м. Мелітополя.

Доп. Олена БЕСПЕРСТОВА - начальник управління містобудування та архітектури.

8. Питання ЖКГ:

1) Про звільнення території від самовільно розміщеного майна.

Доп. Максим ГАЛУЦЬКИЙ - в.о. начальника відділу з благоустрою та екології, головний спеціаліст.

9. Питання транспортних перевезень:

1) Про призначення тимчасових перевізників пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, які проходять у межах міста Мелітополя, №№ 1, 7, 11, 11а, 12, 16а, 20, 22, 24, 24а, 28.

Доп. Галина КУЧЕРКОВА - начальник відділу транспорту та зв’язку.

10. Інші питання:

1) Про затвердження форми заяви, інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг у сфері земельних відносин.

2) Про затвердження інформаційних та технологічних карток, форми заяви адміністративних послуг «Видача дозволу на розміщення зовнішньої реклами у межах населеного пункту», «Продовження строку дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами», «Переоформлення дозволу на розміщення зовнішньої реклами», «Анулювання/скасування дозволу на розміщення зовнішньої реклами», «З внесення змін у дозвіл на розміщення зовнішньої реклами».

3) Про затвердження інформаційної та технологічної картки, форми заяви адміністративної послуги «Погодження (продовження терміну дії погодження) паспорта вивіски (таблички) або комплексного паспорта вивісок (табличок) на будинках, будівлях або спорудах» та втрату чинності рішення виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області від 24.06.2021 №142/3.

Доп. Дмитро КОТЛОВ – начальник управління комунальною власністю.

4) Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг.

Доп. Андрій ЖОРНЯК - начальник управління фізичної культури та спорту.

5) Про погодження Плану розвитку систем централізованого водопостачання та централізованого водовідведення на 2022-2026 роки та Інвестиційної програми КП «Водоканал» Мелітопольської міської ради Запорізької області на 2022 рік.

Доп. Євген СТАНКОВ – заступник директора з комерційних питань та інвестицій КП «Водоканал» ММР ЗО.

6) Про перспективний план роботи виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області на ІV квартал 2021 року.

Доп. Федір ОВЧАРЕНКО - начальник організаційного відділу.

7) Про організацію радіаційного та хімічного спостереження на території міста Мелітополя.

Доп. Катерина ЛОМНИЦЬКА - начальник управління з питань надзвичайних ситуацій.

8). Про зняття з контролю рішення виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області від 20.05.2021 № 107/2.

Доп. Оксана КІРЧЕВА - начальник відділу з питань контролю.

9) Про створення міждисциплінарної команди та втрату чинності рішення виконавчого комітету Мелітопольської міської ради від 01.10.2020 №184/1 «Про створення міждисциплінарної команди».

Доп. Ольга ПРОКОПЕНКО - заступник начальника служби у справах дітей.

10) Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області від 10.06.2021 № 131/2 «Про затвердження графіків роботи та прийому суб’єктів звернення у Центрі надання адміністративних послуг м. Мелітополя (далі – Центр), його територіальних підрозділах, відділених, у тому числі пересувних робочих місцях адміністраторів, графіку прийому громадян спеціалістами КП «Водоканал» Мелітопольської міської ради Запорізької області, ТОВ «Тепло – Мелітополь», «Умвельт Мелітополь» з комунальних та консультаційних послуг».

Доп. Ірина КАРПУШИНА - начальник управління адміністративних послуг.

Також за темою

Національна гвардія України відзначає десяту річницю створення. Читати далі

Національна гвардія України відзначає десяту річницю створен...

Нацгвардійці пліч-о-пліч з іншими формуваннями Сил оборони вже 10 років виконують завдання на всіх «найгарячіших» напрямках. 
 День Служби безпеки УкраїниЧитати далі

День Служби безпеки України

Професійне свято спецпризначенців запроваджене згідно з Указом Президента від 22 березня 2001 року.
До уваги зацікавлених осіб!Читати далі

До уваги зацікавлених осіб!

Відбудеться засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені (пошкоджені) об’єкти нерухомого майна