Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Ірина Рудакова розповіла про лідерів вакцинації від COVID-19

5
796

Мелітополь, як і вся Україна, ризикує потрапити у “жовту” карантинну зону. Захворюваність ковідом поступово зростає, і єдиним способом захистити себе та близьких від коронавірусу є вакцинація. Про її темпи та лідерів кампанії розказала на брифінгу перший заступник Мелітопольського міського голови Ірина Рудакова.

Так, за останні 14 діб на CОVID-19 захворіли 135 жителів Мелітополя. На 9 вересня на амбулаторному лікуванні знаходяться 129 пацієнтів, на стаціонарному — 50, з яких 8 - у відділенні інтенсивної терапії. Ще два хворих на апараті ШВЛ.

За словами Ірини Рудакової, за весь період лабораторно ковід був підтверджений у 7 428 осіб, з яких 267 дітей. Одужали на сьогодні 7 028 мелітопольців, тоді як летальних випадків зареєстровано 331.

Перший заступник Мелітопольського міського голови наголосила, що єдиним способом захистити себе та близьких від коронавірусу та його ускладнень сьогодні є вакцинація. Так, на 8 вересня медики Центру первинної медико-санітарної допомоги Мелітополя провели вже 26 593 щеплень від коронавирусной інфекції. Вакциновано 15 904 особи (13 % населення), з них 10 689 отримали два щеплення і закінчили вакцинацію.
- Вакциною Астра-Зенека (Ковішілд, Ковакс) вакцинувались 5 020 осіб, Короноваком - 5 781, Пфайзером - 8 742, Модерною - 7 050. На сьогодні в Мелітополі в наявності є чотири види вакцини: Короновак, Астра-Зенека, Пфайзер і Модерна, - повідомила Ірина Володимирівна.

Сформовані вже і лідери вакцинації у Мелітополі. Так, стовідсотково щеплення вже отримали колективи Мелітопольської райдержадміністрації та ТОВ “Науково-виробниче підприємство “Базис”, майже 86 % вакцинованих у колективі територіального центру соціального обслуговування Мелітопольської міської ради, близько 83 % - в колективі управління освіти. 79 % працівників отримали щеплення від ковіду на Мелітопольському м'ясокомбінаті, 70 % - у медичних закладах міста. 50 %-і показники також подолали “АТБ Маркет”, рибцех, ТОВ “Аріс”, “Двигун”, Мелітопольський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та Мелітопольський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Також за темою

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Центрі рекрутингу української армії Читати далі

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Ц...

За місяць до запорізького рекрутингового центру української армії звернулося більше 700 людей
Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...