Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

З Днем міста мелітопольців вітатиме Тіна Кароль

5
1067

Мелітополь готується святкувати свій 237-й день народження. Про заплановані заходи розповів заступник Мелітопольського міського голови Михайло Семікін.

Традиційно День міста святкуватимемо в останні суботу та неділю вересня. За словами Михайла Семікіна, цього року концепція заходів побудована за принципом “Свято всіх для для всіх”. Тож, вже з понеділка, 20 вересня, будуть розпочаті локальні святкові заходи у мікрорайонах міста.

20 вересня — у районі Червоної гірки та Піщаної (біля ЗОШ-8),

21 вересня — у авіамістечку та Житломасиві,

22 вересня — у мікрорайоні та на Новому Мелітополі.

- На мелітопольців та гостей міста чекають яскраві фестивалі. 24 вересня у нашому місті розпочнеться X-й Всеукраїнський фестиваль духової та естрадної музики “Таврійські сурми”, 26 вересня на головній сцені парку ім. Горького лунатиме молодіжний фестиваль національних культур “Віра. Надія. Любов”. Потім буде яскрава вечірка та дискотека для молоді “Пульс твого міста”. У суботу, 25 вересня, відбудуться традиційні ярмарки місцевих виробників та працюватимуть численні фудкорти, - повідомив Михайло Олександрович.

Михайло Семікін наголосив, що за численними зверненнями мешканців міста цього року вирішено провести великий святковий концерт у суботу, 25 вересня. Розкрив заступник міського голови і головну інтригу — хто стане хедлайнером концерту. Так, цьогоріч вітати мелітопольців з Днем міста буде Народна артистка України Тіна Кароль. Запрошені й інші зірки української естради. Іхні імена будуть названі найближчим часом.

Традиційно мелітопольці та гості міста зможуть насолодитися і яскравим фейерверком. Афіша всіх святкових заходів буде оприлюднена найближчим часом.

 

Також за темою

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Центрі рекрутингу української армії Читати далі

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Ц...

За місяць до запорізького рекрутингового центру української армії звернулося більше 700 людей
Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...