Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Льодову арену у дві зміни будують 50 робітників

5
742

Головний будівельний об'єкт Запорізької області — льодова арена — стрімко створюється на очах у всього міста. Мелітопольський міський голова Іван Федоров зазначив: обіцянка презентувати цей проєкт до кінця поточного року буде виконана.

Разом зі своїм заступником Олександром Щербаковим та директором Департаменту капітального будівництва та житлово-комунального господарства Вікторією Репашевською міський голова Іван Федоров 2 вересня провів планову інспекцію льодової арени. Сьогодні тут можна побачити швидке виконання робіт одночасно за декількома напрямками.

- Наше завдання — якнайшвидше зробити покрівлю над льодовою ареною, і ці роботи ми плануємо виконати до кінця наступного тижня. Ще один етап — заливка льодового поля. Сьогодні підрядники виконують каркасні роботи, наступний етап — заливка поля та монтаж. З правого боку вже розпочате облаштування парковки. Зазначу, що всі дерева задля цього демонтувати не будуть, парко-місця будуть поміж них. Ми демонтували лише аварійні зелені насадження, - повідомив Мелітопольський міський голова.

Іван Федоров зазначив, що на об'єкті у дві зміни щодня працюють близько 50 робітників. А це означає, що обіцянка здати об'єкт в експлуатацію до кінця поточного року буде виконана.

 

 

 

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг