Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Партнери Мелітополя перевірили, як у медзакладах міста використовується гуманітарна допомога

5
689

Сьогодні, 27 серпня, Мелітополь із робочим візитом відвідали віце-президент Асоціації "Медична та благодійна допомога Франція-Україна" Діана Дольс та керівник БО "БФ "Об’єднання волонтерів Запоріжжя" Василь Мєзєнцев. Завдяки співпраці з ними медичні заклади міста отримали обладнання та меблі з Франції.

Разом з заступником міського голови Михайлом Семікіним та директором ТМО "Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги" Ларисою Саприкіною гості відвідали лікарню інтенсивних методів лікування, пологовий будинок "Малятко" та інфекційну лікарню. Ці капітально відремонтовані медзаклади були облаштовані сучасними функціональними ліжками, обладнанням та апаратурою. Партнери упевнилися в тому, що гуманітарна допомога використовується за призначенням.

— Я не вперше приїзджаю до Мелітополя і завжди радію тому, як відбуваються ці перетворення, як використовується наша допомога, які ми бачимо зміни. Мені сподобалося пологове відділення, дуже гарно зробили санвузли, гарно стали наші ліжка. Мені сподобалося і те, що ми вже наближаємося саме до того, що я бачу у Франції. Наприклад, це не напівпусті лікарні, а заповнені. Це призведе до ефективного функціонування лікарні, яка потім перейде на самозабезпечення, як і у Франції, — поділилася враженнями Діана Дольс.

У майбутньому партнери плануть облаштувати меблями та сучасним медичним обладнанням дитячу лікарню та другий корпус лікарні невідкладних станів. Також додаткову допомогу може отримати пологовий будинок.

— Мене дуже багато питають: "А чому ти співпрацюєш з Мелітополем, адже ти із Запоріжжя?". Відповідь дуже проста: кордони моєї хати закінчуються адміністративним кордоном України. Я співпрацюю з Мелітополем, тому що мене дуже тішить, як використовується тут медичне обладнання та бюджетні кошти, ми бачимо європейський підхід. Це є наочний приклад того, як воно має бути. Те, що ми будемо працювати і далі, це 100 %, бо мене тішить результат, — запевнив Василь Мєзєнцев.


 

 

Також за темою

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Центрі рекрутингу української армії Читати далі

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Ц...

За місяць до запорізького рекрутингового центру української армії звернулося більше 700 людей
Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...