Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

До відома суб'єктів господарювання

5
910

04-05 вересня 2021 року з 10-00 год. до 20-00 год. у Центральному парку культури та відпочинку «Дубовий Гай» (м. Запоріжжя, вул. Глісерна, 1) відбудеться фестиваль «MADE IN ZAPORIZHZHIA (MADE IN ZP)». 

«MADE IN ZP» – фестиваль брендів Запорізького регіону, створений для популяризації локальних виробників товарів і послуг, а також підвищення лояльності до споживання їх продукції серед мешканців та гостей області. Під час фестивалю планується організація 4 локацій: «виставкова зона»; «маркет зона»; «фуд корт»; «зона розваг».

Звертаємо увагу, що учасниками фестивалю можуть бути лише суб’єкти господарювання, які зареєстровані як платники податків згідно з чинним законодавством та є платниками податків на території Запорізької області.

Реєстрація (обов’язкова) та більш детальна інформація щодо участі у заході доступна за посиланням: https://cutt.ly/tQiazcW.

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг