Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Засідання виконкому 12.08.2021

6
907

До уваги представників ЗМІ!

У зв’язку з необхідністю дотримання карантинного режиму прохання утриматись від відвідування будівлі виконкому та скористатись онлайн-трансляцією.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Питання захисту прав дітей: 13 рішень

Доп. Ольга ПРОКОПЕНКО – заступник начальника служби у справах дітей.

2. Питання соціального захисту:

1) Про грошову допомогу.

2) Про грошову допомогу та втрату чинності рішення виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області “Про грошову допомогу” від 22.07.2021 № 155/2.

Доп. Сергій ГРУДНЄВ – начальник відділу по зверненнях, прийому громадян та захисту прав споживачів.

2) Про виплату допомоги на поховання.

Доп. Ірина ДОНЕЦЬ – начальник управління соціального захисту населення.

3. Питання комунальної власності:

1) Про здійснення КНП «Мелітопольський міський пологовий будинок» Мелітопольської міської ради Запорізької області безоплатної передачі комунального майна на баланс КНП «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області з правом оперативного управління.

2) Про здійснення КУ «Центр первинної медико-санітарної допомоги №1» Мелітопольської міської ради Запорізької області безоплатної передачі комунального майна на баланс КНП «Мелітопольський міський пологовий будинок» Мелітопольської міської ради Запорізької області з правом оперативного управління.

3) Про здійснення управлінням соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області безоплатної передачі комунального майна на баланс КНП «Центр надання соціальних послуг та медичної реабілітації» Мелітопольської міської ради Запорізької області з правом оперативного управління.

4) Про здійснення КНП «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області безоплатної передачі комунального майна на баланс КНП «Мелітопольський міський пологовий будинок» Мелітопольської міської ради Запорізької області з правом оперативного управління.

5) Про здійснення управлінням освіти Мелітопольської міської ради Запорізької області безоплатної передачі комунального майна на баланси Мелітопольської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 24 та Мелітопольського навчально-виховного комплексу № 16 Мелітопольської міської ради Запорізької області з правом оперативного управління.

Доп. Юлія МАКАРОВА – заступник начальника УКВ.

4. Питання зовнішньої реклами:

1) Про надання дозволу на розміщення об’єта зовнішньої реклами (телевізійний повнокольоровий LED екран на фасаді будівлі).

Доп. Юлія МАКАРОВА – заступник начальника УКВ.

5. Житлові питання:

1) Про прийняття на квартирний облік.

2) Про виключення квартири зі списку службового житла.

3) Про надання службових житлових приміщень.

4) Про внесення змін у справу квартирного обліку.

5) Про безоплатну передачу кімнати гуртожитку комунального житлового фонду в приватну власність громадянина.

6) Про передачу квартир комунального житлового фонду в приватну власність громадян.

Доп. Сергій КАСЯРУМ - директор департаменту реєстраційних послуг Мелітопольської міської ради.

6. Питання затвердження тарифів, переліку та вартості:

1). Про встановлення тарифів на платні медичні огляди комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області та втрату чинності рішення виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області від 15.04.2021 №94/4 «Про встановлення тарифів на платні медичні огляди комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області та втрату чинності рішення виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області від 28.11.2019 №243/5 «Про встановлення тарифів на медичні послуги для проведення медичних профілактичних оглядів».

Доп. Сергій СЕЛЕВИЧ – в.о. начальника відділу охорони здоров’я ММР ЗО, заступник начальника з організаційно-методичної роботи.

2) Про встановлення тарифів на мінімальний перелік окремих видів ритуальних послуг для населення, які надає комунальне підприємство «Ритуальна служба «Ритуал» Мелітопольської міської ради Запорізької області та втрату чинності рішень виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області від 07.03.2018 № 53/3 та 20.11.2014 №198/3.

Доп. Юрій ЗАХАРЧУК - начальник управління соціально-економічного розвитку міста.

7. Архітектурні питання:

1) Про надання спеціального зонального погодження.

2) Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області від 16.07.2020 № 126/4.

Доп. Олена БЕСПЕРСТОВА - начальник управління містобудування та архітектури.

8. Питання ЖКГ:

1) Про звільнення території від самовільно розміщеного майна.

Доп. Олексій ГРОМИКО - начальник відділу з благоустрою та екології.

9. Інші питання:

1) Про затвердження Положення про відділ інформаційних технологій та захисту інформації виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області.

Доп. Владислав САВЧЕНКО – заступник начальника відділу інформаційних технологій та захисту інформації.

2) Про затвердження Переліку наборів відкритих даних Мелітопольської міської ради Запорізької області та її виконавчого комітету та втрату чинності рішення виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області від 27.02.2020 № 50.

3) Про втрату чинності рішень виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області від 20.10.2011 № 191/2, від 23.06.2016 № 118, від 29.12.2016 № 260/2 та від 22.12.2011 № 224/1.

Доп. Юрій ЗАХАРЧУК - начальник управління соціально-економічного розвитку міста.

4) Про грошову виплату одноразової матеріальної допомоги учасникам антитерористичної операції/операції Об'єднаних сил, які визнані переможцями конкурсного відбору проєктів на відкриття власної справи.

Доп. Ірина ФУРСОВА - начальник управління з розвитку підприємництва та промисловості.

5) Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг.

Доп. Ольга ПРОКОПЕНКО – заступник начальника служби у справах дітей.

6) Про впровадження місцевої системи приладів фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі на території міста Мелітополя.

Доп. Максим БЄЛЬЧЕВ - начальник управління з внутрішньої політики, взаємодії з правоохоронними органами та громадськістю

 

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг