Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Приєднуйтесь до інтерактивного круглого столу «Закон про корінні народи України як запорука сталого розвитку держави»

5
1798

9 серпня о 10.00 на базі Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького за підтримки Проєкту Ради Європи «Посилення захисту національних меншин, включаючи ромів та мови меншин в Україні» відбудеться засідання інтерактивного круглого столу до Міжнародного дня корінних народів світу «Закон про корінні народи України як запорука сталого розвитку держави».

Під час інтерактивного круглого столу будуть обговорені питання створення ефективних механізмів реалізації культурних, політичних, соціальних, економічних прав і свобод корінних народів України також презентовано концепцію роботи Центру із дослідження історії та культури кримськотатарського народу при Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького.

До участі запрошені Народні депутати України, національна координаторка та члени мережі Інтеркультурних міст України, представники та представниці ініціативних груп національних спільнот, національно-культурні товариства, державні службовці, науковці, освітяни, журналісти.

Запрошуємо долучитись до обговорення всіх бажаючих.

Формат проведення: офлайн та онлайн.

Онлайн-учасники зможуть приєднатися до заходу на платформі Zoom: https://us02web.zoom.us/j/86084587734?pwd=bmptOHhwL0N0SGhkcnhGOFB0Nlc3dz09 ( ідентифікатор: 860 8458 7734, код доступу: 2021).

Для більш детальної інформації звертатися до управління культури та молоді Мелітопольської міської ради Запорізької області за телефоном: (0619) 422552.

Трансляція заходу буде проводитися на сторінці Council of Europe: National Minorities and Roma in Ukraine | Facebook

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг