Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Вітаємо “господинь свого краю”!

5
645

     Сьогодні, 12 травня, в Запорізькій обласній державній адміністрації відбулась церемонія нагородження переможців XX ювілейного обласного конкурсу «Господиня свого краю». Нагороди найкращим вручили голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух та його заступник Руслан Шиханов.

     Цьогоріч у конкурсі «Господиня свого краю» взяли участь 148 жінок, які успішно реалізували себе в різних сферах господарського, суспільно-політичного, духовного і громадського життя регіону.

     - Дорогі жінки! Кожна з вас у своїй галузі досягла неабияких успіхів. Однак, насамперед, для нас ви залишаєтесь красивими, розумними жінками і люблячими матусями, заради яких ми живемо, якими ми пишаємося і яким ми дякуємо за те, що ви просто є. Бажаю, перш за все, здоров'я вам та вашим близьким, подальших успіхів у професійній діяльності та особистого щастя, - зазначив голова ЗОДА Олександр Старух.

     За результатами засідання конкурсної комісії цьогоріч переможницями конкурсу стали 48 жінок у 16 номінаціях. Серед них начальниця управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Ірина Донець (номінація «Жінка – працівник сфери соціального захисту населення»), директорка департаменту капітального будівництва та житлово-комунального господарства Вікторія Репашевська (номінація «Жінка – працівник органів місцевого самоврядування»), проректорка з наукової роботи Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного Оксана Єременко, начальниця управління освіти Мелітопольської міської ради Ірина Щербак (номінація «Жінка – працівник освіти і науки»), начальниця центру інформаційних систем інформаційно-телекомунікаційного вузла батальйону зв’язку та радіотехнічного забезпечення військової частини А3840 Христина Козарєва («Жінка – військовослужбовець та працівник Збройних сил України»).

     Вітаємо переможців!


 

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг