Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

У Мелітополі розгорнули оперативний штаб з реагування на надзвичайні ситуації

5
1369

Сьогодні, 24 лютого, о 5.30 ранку були нанесені авіаційні удари по військовій частині, що розташована у Мелітополі. Після отримання цієї інформації у нашому місті був організуваний оперативний штаб з реагування на надзвичайні ситуації.  Мелітопольський міський голова Іван Федоров звернувся до громади з екстреною заявою.

 - Авіаудари були нанесені по воєнній інфраструктурі. На нашому аеродромі є постраждалі. Вся критична інфраструктура та всі комунальні служби працюють. Постачання тепла, газу, води та електроенергії проводиться у звичайному режимі.

На базі ПК ім. Шевченка розпочав роботу оперативний штаб з реагування на надзвичайні ситуації. Тут працюють представники управління соціального захисту населення, товариства Червоного Хреста України та інші спеціалісти для забезпечення всім необхідним та консультування городян.

Забезпечений безперешкодний доступ до укриттів та захисних споруд.

Жодного удару по цивільній інфраструктурі чи житловим об’єктам не нанесено. Всі навчальні заклади з сьогоднішнього дня закриті. Всі медичні заклади працюють у посиленому режимі. Ми зупиняємо планову госпіталізацію та максимально виписуємо зі стаціонарів планових хворих, аби звільнити місця задля того, щоб медики могли працювати у надзвичайній ситуації.

Вся наша команда знаходиться на робочих місцях, нікуди з міста ми не поїхали. І вас, шановні мешканці міста, я прошу не панікувати. Зберіть документи, встановіть зв'язок із рідними та залишайтеся вдома – зараз це найбезпечніше місце.

За інформацією військовослужбовців, ситуація під їхнім контролем. Ми залишаємося у своєму місті та забезпечуємо його роботу, - підкреслив Мелітопольський міський голова Іван Федоров.

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг