Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

ПрАТ «Мелітопольгаз» не підійматиме тариф на послуги розподілу природного газу до кінця року

4
980

Відповідну заяву сьогодні, 23 лютого, під час відкритого обговорення щодо необхідності встановлення тарифу на послуги розподілу природного газу зробив голова правління ПрАТ «Мелітопольгаз» Олег Квач.

Нагадаємо, ПрАТ «Мелітопольгаз» ініціювало проведення відкритого обговорення щодо необхідності встановлення тарифу на послуги розподілу природного газу. Оприлюднені проєкт структури тарифу на послуги розподілу природного газу та обґрунтування структури тарифу викликали резонанс серед мешканців міста та ряд зауважень від міської та районної влади.

За словами першого заступника Мелітопольського міського голови Ірини Рудакової, тариф пропонували збільшити майже у 5 разів. Влада виступила категорично проти цього, аби захистити інтереси споживачів.

Голова правління ПрАТ «Мелітопольгаз» Олег Квач заявив, що у зв'язку зі складною матеріальною ситуацією мешканців міста підприємство вирішило не підвищувати тариф до кінця року.

- Тариф не підвищуватиметься. Ми хочемо, щоб наше місто квітнуло і люди спокійно жили. Аби не бентежити сьогодні людей, прийняли таке рішення, - резюмував Олег Квач.

Перший заступник Мелітопольського міського голови Ірина Рудакова подякувала підприємству за таку позицію та крок назустріч споживачам у цей складний період для нашої держави.

 

 

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг