Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

У Мелітополі вшанували подвиг учасників Революції Гідності та увічнили пам'ять Героїв Небесної Сотні

5
1067

Сьогодні в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні. Аби вшанувати подвиг учасників Революції Гідності та увічнити пам'ять Героїв Небесної Сотні, у Мелітополі провели тематичний патріотичний захід та церемонію покладання квітів за участю представників місцевої та районної влади, активістів Мелітопольського Євромайдану, учасників АТО/ООС та молоді.

Сьогодні у нашій державі згадують найтрагічніші дні масових розстрілів протестувальників під час Революції Гідності 2013–2014 років. У цей день вісім років тому у Києві загинуло найбільше учасників мирних протестів.

Згодом тих, хто загинув за демократичні цінності та територіальну цілісність України, назвали Героями Небесної Сотні.

Аби вшанувати тих, хто змінив хід історії нашої країни, у Мелітополі відбулись патриотичний захід та церемонія покладання квітів. Живі квіти лягли до підніжжя памятнику Тарасу Шевченку. Участь у церемонії взяли голова Мелітопольської райдержадміністрації Ігор Судаков, перший заступник Мелітопольського міського голови Ірина Рудакова, заступник міського голови Михайло Семікін, голова Мелітопольської районної ради Сергій Прийма, активісти Мелітопольського Євромайдану, учасники АТО/ООС та представники молоді.

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг