Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

У Мелітополі вшанували Героїв Небесної Сотні

5
970

18 лютого у Мелітополі з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні у міському краєзнавчому музеї відбувся патріотичний захід «Поклонімось низько до землі тим, хто в серці буде вічно жити…».

Участь у зборах,  присвячених вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні взяли заступник Мелітопольського міського голови Михайло Семікін та голова Мелітопольської районної ради Сергій Прийма, громадські діячі, волонтери, бійці АТО/ООС, молодь міста.

Багато говорили, згадували події листопада 2013 року та лютого 2014 року, через які назавжди було змінено хід історії нашої держави.  Учасники заходу зазначили, що подвиг героїв Небесної Сотні має визначне значення для нашої Батьківщини. Кожен із них заплатив за свої переконання найвищу ціну - життя. І для нас є святим обов'язком гідно вшанувати та пам’ятати героїв.

Присутні вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання.

 

 

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг