Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Відбувся конкурс на заміщення вакантних посад директорів гімназії № 6 та ЗОШ № 15

3
1163

17 лютого в управлінні освіти Мелітопольської міської ради пройшов конкурс на заміщення вакантних посад директорів гімназії № 6 та загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 15.

До конкурсних випробувань на посаду керівника Мелітопольської гімназії № 6 були допушені Світлана Тривайло та Наталія Романюк. На посаду керівника Мелітопольської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 15 – Олена Ткаченко, Маргарита Лень та Віктор Гостіщев.

Претенденти конкурсу пройшли тестування на знання законодавчої бази у сфері освіти, вирішили ситуативні завдання та презентували стратегії розвитку закладів освіти.

За результатами проведеного конкурсу на посаду керівника Мелітопольської гімназії № 6 переможцем визнано Світлану Тривайло. Раніше вона працювала вчителем англійської мови у ЗОШ № 15.

На посаду керівника Мелітопольської ЗОШ № 15 переможцем визнано Олену Ткаченко. Олена Вікторівна займала посаду вчителя української мови у гімназії № 1.

Також за темою

Національна гвардія України відзначає десяту річницю створення. Читати далі

Національна гвардія України відзначає десяту річницю створен...

Нацгвардійці пліч-о-пліч з іншими формуваннями Сил оборони вже 10 років виконують завдання на всіх «найгарячіших» напрямках. 
 День Служби безпеки УкраїниЧитати далі

День Служби безпеки України

Професійне свято спецпризначенців запроваджене згідно з Указом Президента від 22 березня 2001 року.
До уваги зацікавлених осіб!Читати далі

До уваги зацікавлених осіб!

Відбудеться засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені (пошкоджені) об’єкти нерухомого майна