Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

ЦНАП Мелітополя збільшив перелік адміністративних послуг

3
1473

Кількість адміністративних послуг, що надаються у ЦНАП Мелітополя, зросла з 253 до 356. До переліку додаються 124 послуги та вилучається 21 послуга.

Перелік адміністративних послуг, які надаються через ЦНАП у Мелітополі та його територіальні підрозділи, віддаленні робочі місця, був визначений наприкінці грудня на 15-й сесії Мелітопольської міськради. Зокрема, їх кількість зросла з 253 до 356.

За словами начальника управління адмінпослуг Ірини Карпушиної, додаються послуги у сферах архітектури, реєстрації місця проживання, обліку житла, прав дітей, комунальної власності, актів цивільного стану, телебачення і радіомовлення України, Держпродспоживслужби, соціального захисту населення, реєстрації громадських об’єднань, а саме творчі спілки, будівельного контролю, Держгеокадастру.

Найбільш популярні послуги сьогодні: видача довідки про зняття з реєстрації місця проживання, державна реєстрація шлюбу, державна реєстрація розірвання шлюбу за спільною заявою подружжя, яке не має дітей, державна реєстрація зміни імені фізичної особи, внесення змін до актових записів цивільного стану.

Послуги, які надавалися безпосередньо суб’єктом відтепер будуть надаватися через ЦНАП. Це дозволить людям отримати всі необхідні послуги протягом життя в єдиному просторі.

Щодо вилучених послуг (21), то це відбулось на підставі змін до законодавства, уточнення назв послуг, а також у зв’язку з тим, що вони не користуються попитом у населення (комплексні послуги).

З повним переліком адміністративних послуг, що додаються та вилучаються з числа тих, що надаються через ЦНАП м. Мелітополя, можна ознайомитись за посиланням.

Також за темою

Національна гвардія України відзначає десяту річницю створення. Читати далі

Національна гвардія України відзначає десяту річницю створен...

Нацгвардійці пліч-о-пліч з іншими формуваннями Сил оборони вже 10 років виконують завдання на всіх «найгарячіших» напрямках. 
 День Служби безпеки УкраїниЧитати далі

День Служби безпеки України

Професійне свято спецпризначенців запроваджене згідно з Указом Президента від 22 березня 2001 року.
До уваги зацікавлених осіб!Читати далі

До уваги зацікавлених осіб!

Відбудеться засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені (пошкоджені) об’єкти нерухомого майна