Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Відбулось позачергове засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС

7
1240

На сьогодні у Запорізькій області з 6 показників ознак епідемічної небезпеки, 5 вже у нормі, і лише один з показників ще не знизився до відповідного рівня. А саме, коефіцієнт виявлення випадків інфікування (норма 20% маємо 25,6%) станом на 17.12.2021 року.

Що стосується м. Мелітополя – всі показники значно нижче показників «червоної» зони та спостерігається стала тенденція до їх подальшого зниження.

 За останні 2 тижні у м.Мелітополі кількість захворілих на коронавірусну інфекцію зменшилась на 48,1 %. Крім того, відмічається зменшення  кількості госпіталізацій за 7 днів у порівнянні з попереднім аналогічним періодом на -50,0 %.

Всього у Мелітополі вакциновано 86 894 осіб, з них закінчили вакцинацію (отримали 2 щеплення) – 40 457 осіб.

Відповідно до вищезазначеного та відповідно до пунктів 22, 3 та 35 постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами)  та рішення позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 02.12.2021 протокол № 35 місцевою комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішено вважати такими, що втратили чинність пп. 7, 8, 11 питання другого протоколу від 05.10.2021 № 26 та пп. 2, 3, 9 питання другого протоколу від 08.10.2021 № 27 місцевої комісії з питань ТЕБ та НС.

Це означає, що з 17.12.2021 року в м. Мелітополі за наявності передбачених постановою КМУ від 9 грудня 2020 року № 1236 документів, що підтверджують вакцинацію від COVID-19, негативного результату тестування або одужання особи від зазначеної хвороби можливе проведення масових (розважальних, концертних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів.

Також підприємствам, установам, закладам, організаціям всіх форм власності та іншим суб’єктам господарювання незалежно від форми власності, які приймають відвідувачів дозволено прийом відвідувачів у межах закладу (окрім ЦНАП) за наявності передбачених постановою КМУ від 9 грудня 2020 року № 1236 документів, що підтверджують вакцинацію від COVID-19, негативного результату тестування або одужання особи від зазначеної хвороби.

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг