Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

П'ятнадцята чергова сесія Мелітопольської міської ради (ОНОВЛЕНО)

6
1351

23.12.2021 року о 10.00 у залі засідань виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області за адресою: вул. М. Грушевського, 5, відбудеться засідання п'ятнадцятої чергової сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання.

Засідання транслюватиметься онлайн.

 

До уваги представників ЗМІ!

У зв’язку з необхідністю дотримання карантинного режиму прохання утриматись від відвідування будівлі виконкому та скористатись онлайн-трансляцією.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ.

Доп. Яна МАЛАХОВА – директор КП «Комунальна власність».

2. ПИТАННЯ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ:

2/1. Про внесення змін до рішення 13 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VІІІ скликання від 26.11.2021 № 3/7 «Про клопотання перед Запорізькою обласною радою щодо передачі майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Запорізької області до комунальної власності Мелітопольської міської  територіальної громади».

2/2. Про надання дозволу на списання транспортного засобу, який обліковується на балансі Мелітопольський міський краєзнавчий музей.

2/3. Про включення нового об’єкта до переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації на аукціоні.

2/4. Про встановлення орендної плати.

Доп. Тетяна ПРИХОДЬКО – заступник директора КП «Комунальна власність».      

3. ПРОГРАМИ:

3/1. Про затвердження міської програми  «Формування сприятливого середовища для якісного надання освітніх, культурно-дозвіллєвих та спортивних послуг мешканцям с. Садове Мелітопольського району».

Доп. Ірина ІВАНОВА – заступник начальника фінансового управління.

4. ФІНАНСОВІ ПИТАННЯ:

4/1. Про внесення змін до рішення 54 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 28.02.2020 № 5/12 «Про затвердження Угод на передачу коштів позики на реалізацію проектів по м. Мелітополю в рамках Проекту “Надзвичайна кредитна програма для відновлення України”».

4/2. Про внесення змін до рішення 49 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 30.05.2019 № 6/1 “Про визначення розпорядника/замовника (кінцевого бенефіціара)” та втрату чинності рішення 5 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 26.03.2021 № 6/3.

4/3. Про внесення змін до рішення 49 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 30.05.2019 № 6/11 “Про визначення розпорядника/замовника (кінцевого бенефіціара)” та втрату чинності рішення 5 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIIІ від 26.03.2021     № 6/2.

Доп. Юрій ЗАХАРЧУК - начальник управління соціально-економічного розвитку міста.      

4/4. Про внесення змін до рішення 1 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 17.12.2020 № 8/2 «Про бюджет Мелітопольської міської територіальної громади на 2021 рік (08568000000)».

4/5. Про внесення змін до рішення 13 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 26.11.2021 № 7/6 «Про місцевий бюджет Мелітопольської міської територіальної громади на 2022 рік (08568000000)».

Доп. Ірина ІВАНОВА – заступник начальника фінансового управління.                  

5. Про зміну розміру статутного капіталу комунального підприємства «Мелітополькомунтранс» Мелітопольської міської ради Запорізької області, затвердження Статуту в новій редакції та втрату чинності рішення 11 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VІІІ скликання від 01.10.2021 №7/1.

Доп. Дмитро ЄРМОЛЕНКО - директор комунального підприємства «Мелітополькомунтранс».

6. Про затвердження переліку адміністративних послуг, у тому числі дозвільного та соціального характеру, а також комунальних та консультаційних, які надаються через Центр надання адміністративних послуг м. Мелітополя, його територіальні підрозділи, віддалені, в тому числі пересувні, робочі місця адміністраторів та втрату чинності рішення 11 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 01.10.2021 № 8  «Про затвердження переліку адміністративних послуг, у тому числі дозвільного та соціального характеру, а також комунальних та консультаційних, які надаються через Центр надання адміністративних послуг м. Мелітополя, його територіальні підрозділи, віддалені, в тому числі пересувні, робочі місця адміністраторів».

7. Про внесення змін до рішення 1 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 17.12.2020 № 11 «Про  створення територіального підрозділу у місті Мелітополі та затвердження нової редакції Регламенту Центру надання адміністративних послуг  м. Мелітополя та  втрату чинності рішення 52 сесії    Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 18.11.2019 № 9/3 «Про затвердження нової редакції Регламенту Центру надання адміністративних послуг м. Мелітополя» та втрату чинності рішення 3 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 29.01.2021 № 11 «Про внесення змін до  рішення 1 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 17.12.2020 № 11 «Про  створення територіального підрозділу у місті Мелітополі та затвердження нової редакції Регламенту Центру надання адміністративних послуг м. Мелітополя».

Доп. Ірина КАРПУШИНА - начальник управління адміністративних послуг.

8. Про втрату чинності рішення 46 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VІІ скликання від 22.02.2019 № 7/3 „Про затвердження Положення про відділ державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області (нова редакція)“.

Доп. Олександр КОРОТКОВ - начальник відділу ДАБК.                                                     

ДЕПУТАТСЬКІ ЗАПИТИ.

РІЗНЕ.

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг