Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Підприємці обговорили з міською владою візит до Німеччини та створення індустріальних парків

5
859

Сьогодні, 29 листопада, відбулось розширене засідання Координаційної ради з питань розвитку бізнесу. Участь в ньому взяли Мелітопольський міський голова Іван Федоров та його перший заступник Ірина Рудакова.

Мелітопольський міський голова Іван Федоров привітав учасників Координаційної ради та розказав про організацію ділового візиту мелітопольських підприємств до Німеччини. Для встановлення економічних зв'язків вже у січні делегація нашого міста відвідає Саксонію.

- В нас є схожості в географічному розташуванні та промисловій потужності. Вони також направлені на транзитний потік, мають вигідне логістичне положення, 90 % в них — середні та малі підприємства. Візит буде розбитий на декілька етапів: зустріч у торгово-промисловій палаті землі Саксонія, де ми презентуємо промисловий потенціал Мелітополя та всього регіону. Після цього пройдуть детальні зустрічі з представниками бізнесу по тим напрямкам, які нас цікавлять, - розказав Іван Федоров.

Крім того, під час розширеного засідання Координаційної ради з питань розвитку бізнесу мелітопольські виробники поділились враженнями від участі у міжнародній виставці “Агро Експо 2021” у Кропивницькому (вересень — жовтень) та Міжнародному промисловому форумі у місті Києві (листопад), обговорили співпрацю машинобудівних підприємств міста та району з компанією Distag (Ірландія) і перспективи створення у Мелітополі індустріальних парків.

Перший заступник Мелітопольського міського голови Ірина Рудакова розказала про особливості Закону України “Про індустріальні парки” та додала, що у нашому місті є вільні ділянки землі, де можна було б їх створити. Передбачається, що індустріальних парків буде два.

За словами Івана Федорова, перший може з'явитися на ділянці землі площею 14 га неподалік від в'їзду в місто з боку Бердянську.

Наостанок члени Координаційної ради з питань розвитку бізнесу обговорили участь у тренінгах, що будуть проведені для представників бізнесу вже у грудні.

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг