Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

До Міжнародного дня студентів організували вечірку

5
1118

У Палаці культури залізничників відбулась вечірка до Міжнародного дня студентів, що відзначається 17 листопада. На урочистий захід були запрошені найкращі студенти навчальних закладів міста. 

Вперше в Мелітополі за ініціативи міської влади Міжнародний день студентів відзначається масштабною вечіркою. Найамбітніші і найактивніші студенти, вбрані у вечірні вбрання, мали змогу відпочити і насолодитися живою музикою. Виступ діджею, фуршет, фотозони і зони активного відпочинку - було зроблено все, аби цей вечір закарбувався в пам'яті на довгі роки. 

Від імені народного депутата України Сергія Мінько і Мелітопольського міського голови Івана Федорова з привітальним словом до молоді звернувся заступник міського голови Михайло Семікін.

- Ви позитивні, драйвові, амбітні, і ми пишаємось нашою молоддю. Чим швидше ваше покоління почне опановувати нові компетенції, тим швидше наше місто і держава будуть розвиватись, - впевнений Михайло Семікін. 

Михайло Олександрович також зазначив, що б дуже хотів, аби молодь була залучена в процеси, що зараз відбуваються в місті, адже саме її представники є лідерами змін. Заступник міського голови також побажав, щоб якомога більше студентів щороку були гідні отримувати стипендію міського голови, адже вже наступного року її розмір значно збільшиться. 

Цього разу разова стипендія Мелітопольського міського голови для обдарованої молоді у різних номінаціях була призначена: студентам Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного Світлані Усковій, Єлизаветі Дятковій, Олександру Токарєву, Микиті Семенову. Студентам Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького: Єлизаветі Мамчур, Дар'ї Макаркіній, Анастасії Соболєвій, аспірантці Світлані Городничій, доценту Ернесту Муртазієву. А також студентці Мелітопольського фахового коледжу культури і мистецтв Єлизаветі Прудиус та студенту Мелітопольського промислово-економічного фахового коледжу Роману Конюшину.


 

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг