Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Представники місцевої та районної влади привітали рятівників з професійним святом

6
764

Колектив Мелітопольського районного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області приймає вітання з нагоди професійного свята. З Днем рятівника бійців ДСНС привітали голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков, заступник Мелітопольського міського голови Олександр Щербаков, представники громадських організацій та партнери.

Голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков, звертаючись до рятівників, зазначив, що вони обрали для себе нелегку долю — захищати здоров'я та життя громадян.

- Ви завжди знаходитесь у бойовій готовності та в будь-яку мить готові вирушити на допомогу. Дозвольте сказати вам слова вдячності за вашу службу! Будьте завжди здоровими, сильними! Бажаю вам терпіння та щоб на території нашого району якомога рідше звучала сирена рятівної машини! - привітав рятівників Ігор Ігорович.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та зразкове виконання службових обов'язків представники колективу Мелітопольського районного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області отримали подяки та грамоти Запорізької обласної державної адміністрації, Мелітопольської районної державної адміністрації, виконавчого комітету Мелітопольської міської ради. Подяку колективу за оперативну допомогу та ліквідацію пожеж у екосистемах та лісових насадженнях висловив і директор Державного підприємства Мелітопольського лісомисливського господарства Мирон Полуліх.

Виконавчий директор Запорізького обласного благодійного фонду “Маріам” Володимир Грицаєнко подякував бійцям ДСНС за професіоналізм, врятовані життя, честь та відвагу. Та передав колективу від донорів зі Сполучених Штатів Америки та від фонду гуманітарний вантаж з обладнання та екіпірування загальною вартістю близько 6 мільйонів гривень.

Рятувальники також приймали привітання від Міжконфесійної ради християнських церков Мелітополя та донорів, з якими реалізували кілька проєктів у рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. Серед них голова громадської організації “Якимівська світлиця” Наталія Волошко і представники громадської організації “Приморск 24/7” Костянтин Овсянников та Олексій Зюзин. Партнери передали колективу Мелітопольського районного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області необхідну сучасну техніку - квадрокоптери.

Начальник Мелітопольського районного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області Дмитро Кучерков подякував народному депутату України Сергію Мінько, Мелітопольському міському голові Івану Федорову, голові МРДА Ігорю Судакову, донорам, благодійникам та партнерам за допомогу у поліпшенні матеріально-технічної бази. Своїм колегам він побажав бути здоровими та наполегливо працювати, аби мешканці міста та району почувалися у безпеці.

 

 

 

Також за темою

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг
Ракетним ударом ворог пошкодив мелітопольський дім у Запоріжжі - "Відкритий простір допомоги "Саме тут". Читати далі

Ракетним ударом ворог пошкодив мелітопольський дім у Запоріж...

Ворог ракетними обстрілами тероризує мешканців України. Під ударами люди і цивільна інфраструктура.