Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Видатні спортсмени та представники влади Мелітополя вийшли на масову зарядку

5
837

Мелітополь вкотре підтвердив звання спортивного міста. Сьогодні, 10 вересня, на спортивному майданчику, який був оновлений в рамках пілотного проєкту “Активні парки — локація здорової України”, який реалізовується за ініціативи президента України, пройшла масова ранкова зарядка. В заході взяли участь голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков, заступник Мелітопольського міського голови Михайло Семікін, вихованці спортивних клубів міста, видатні тренери та спортсмени.

Від імені Мелітопольського міського голови Івана Федорова всіх шанувальників активного способу життя привітав його заступник Михайло Семікін.

— Сьогодні Мелітополь — це десятки секцій, спортивних майданчиків, на яких займаються тисячі городян. За останній час Мелітополь виховав безліч спортсменів, які стали переможцями всеукраїнських, міжнародних змагань. Ми пишаємося нашими чемпіонами, адже кожна медаль — це слава Мелітополя, яскравий приклад для хлопчиків та дівчат для того, щоб робити перші кроки в спорті, — звернувся до присутніх заступник Мелітопольського міського голови.

До привітань з Днем фізичної культури і спорту, який відзначається у другу суботу вересня, приєднався начальник управління фізичної культури та спорту Андрій Жорняк.

— Сьогодні нікого не здивуєш будівництвом спортивних майданчиків, бо це стало пріоритетом та загальним розумінням того, що спорт — це саме той двигун, той напрямок, що підіймає нашу країну в найвищих рейтингах серед усіх країн. Величезна праця наших спортсменів не залишається без уваги. Будуються спортивні об’єкти, але найголовніше багатство нашого міста та країни — це люди, наші спортсмени: ті діти, які роблять свої перші кроки в спорті, та ті спортсмени, які усвідомлено підіймаються на п’єдестали турнірів найвищого рівня.

У масовій ранковій зарядці, яку проводила сертифікований фітнес-інструктор Інна Бєлкіна, взяли участь голова Мелітопольської райдержадміністрації Ігор Судаков, заступник міського голови Михайло Семікін, начальник управління фізичної культури та спорту Андрій Жорняк, майстер спорту України з вільної боротьби, чемпіон України В’ячеслав Копоть, срібний призер Чемпіонату Європи з боксу, переможець Чемпіонату України Олександр Зеленський, тренер вищої категорії з кікбоксингу, майстер спорту України міжнародного класу з кікбоксингу Віктор Савченко, тренер з сумо, майстер спорту України міжнародного класу Інеса Ребар, тренер вищої категорії з вільної боротьби, майстер спорту України Руслан Куксов, майстер спорту України з сумо Андрій Бойка.

 

 

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг