Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Мелітополь вітає учасників шахового турніру пам'яті мерів Віктора та Дмитра Сичових

7
863

     3-4 квітня в Мелітополі проходить 13-й традиційний шаховий турнір-меморіал, присвячений пам’яті мерів нашого міста Віктора та Дмитра Сичових. У шахових баталіях зійдуться близько 50 спортсменів з різних міст України. Учасників турніру вітали Мелітопольський міський голова Іван Федоров та родина загиблих Віктора та Дмитра Сичових.

     На турнір завітали заступники Мелітопольського міського голови Михайло Семікін та Олександр Щербаков, депутати Мелітопольської міської ради Євген Дем'яненко та Сергій Касярум.
Мелітопольський міський голова Іван Федоров зазначив, що йому пощастило бути особисто знайомим з Віктором Олександровичем та Дмитром Вікторовичем Сичовими. 
      - Вони були справжніми патріотами Мелітополя, які жили прагненням, щоб наше місто розвивалося та з кожним днем ставало ще кращим. Наша команда — команда Сергія Мінько - продовжує цей шлях. Кожного дня ми робимо Мелітополь більш комфортним, спортивним, сучасним. Я радий вітати сьогодні шахістів з різних міст України. Вдячний спортсменам, що знайшли час вшанувати пам'ять двох видатних мелітопольців та зійтися за перемогу в шахових баталіях. Нехай переможе найсильніший! - звернувся до учасників турніру Мелітопольський міський голова.
      Дружина Віктора Олександровича і мама Дмитра Вікторовича Алла Федорівна Сичова подякувала спортсменам за сміливість, а Мелітопольському міському голові Івану Федорову та представникам місцевої влади за продовження славної традиції організовувати турнір-меморіал. 
      Директор центра позашкільної освіти Олена Дубініна зазначила: Віктор Олександрович та Дмитро Вікторович Сичови живі в справах та пам'яті. Кожен з них мав любов до гри в шахи. Так, Віктор Олександрович неодноразово брав участь в шахових турнірах серед народних депутатів у Верховній Раді, а в 2000 році, очолюючи команду міста Мелітополя, став чемпіоном першої спартакіади Запорізької області серед державних службовців з шахів. Любов до шахів він передав своєму синові - Дмитро Вікторович був віце-президентом обласної федерації шахів.
      Вшанувати пам'ять видатних мелітопольців та позмагатися за перемогу на турнірі-меморіалі до нашого міста приїхали близько 50 спортсменів із Запоріжжя, Бердянська, Дніпра, Жовтих Вод, Лозової, Токмаку. Участь в турнірі взяли й мелітопольці. Протягом двох днів — 3 та 4 квітня шахісти, що мають кваліфікацію не нижче першого спортивного розряду, зіграють 9 турів за швейцарською системою. Переможців турніру буде оголошено 4 квітня. Вони отримають кубки, медалі та подарунки.
      Турнір-меморіал організований управлінням фізичної культури та спорту за підтримки народного депутата України Сергія Мінько та Мелітопольського міського голови Івана Федорова.

 

 

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг