Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Мелітополь приймає експертів проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ»

3
1097

     28 квітня Мелітопольський міський голова зустрівся з експертами локальної групи підтримки, які залучені проєктом «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ» для розробки Концепції інтегрованого розвитку Мелітополя до 2030 р. Проєкт виконує німецька урядова компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за фінансування урядів Німеччини та Швейцарії. На зустрічі також були присутні перший заступник міського голови Ірина Рудакова та заступник міського голови Михайло Семікін.
     Концепція інтегрованого розвитку Мелітополя стане ключовим документом, який визначить напрямки розвитку міста на найближчі роки. В її основу ляжуть дослідження за 11-ма секторами: демографія та зайнятість населення; економічний розвиток і торгівля, бізнес, туризм та інфраструктура гостинності; соціальний захист/супровід населення, ефективне врядування; культура та спорт; охорона здоров’я; освіта; екологія, зміни клімату; міський розвиток, житло; технічна та інженерна інфраструктура, енергоефективність; мобільність, транспорт; залучення та зовнішня комунікація. 
     У складі експертної групи, що відвідала Мелітополь, 11 експертів. 
Мелітопольський міський голова Іван Федоров зазначив, що для Мелітополя велика честь співпрацювати з міжнародними експертами. 
      - У нас давня історія взаємодії з GIZ. Сподіваюсь, що результатом цієї роботі буде інтегрована стратегія розвитку міста Мелітополя до 2030 року. Ми вдячні, що сьогодні ви створюєте той дієвий документ, який дозволить нам зробити життя в місті кращим та комфортним. Кожен мешканець Мелітополя, кожен турист зможуть відчути дієвість цього документа, - зазначив Іван Сергійович.
     Координатор проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ» Євген Лосєв подякував мелітопольській владі за допомогу та підтримку в реалізації проєкту.
     - Хотів би подякувати владі міста Мелітополя за ту підтримку, яку наш проєкт отримує від міста. Дякую Ірині Рудаковій, яка представляє виконавчий комітет Мелітопольської міської ради в нашому проєкті, і всім членам міждисциплінарної робочої групи. Це люди, які очолюють різні підрозділи виконавчого комітету Мелітопольської міської ради. Хочу додати, що ми зібрали найпотужнішу команду в Україні. Ця робота приречена на успіх! - впевнений координатор проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ».

Також за темою

Національна гвардія України відзначає десяту річницю створення. Читати далі

Національна гвардія України відзначає десяту річницю створен...

Нацгвардійці пліч-о-пліч з іншими формуваннями Сил оборони вже 10 років виконують завдання на всіх «найгарячіших» напрямках. 
 День Служби безпеки УкраїниЧитати далі

День Служби безпеки України

Професійне свято спецпризначенців запроваджене згідно з Указом Президента від 22 березня 2001 року.
До уваги зацікавлених осіб!Читати далі

До уваги зацікавлених осіб!

Відбудеться засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені (пошкоджені) об’єкти нерухомого майна