Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Відбулось засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості

5
1365

Чергове засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості за участі міської влади, представників громадських організацій та силових структур відбулось у виконавчому комітеті 15 лютого. Учасники розглянули ряд актуальних питань.

Перший заступник Мелітопольського міського голови Ірина Рудакова підкреслила, що завдяки партнерству з Програмою ООН із відновлення та розбудови миру у нашому місті реалізується ряд соціально важливих проєктів.

Один з них — “Поліцейський офіцер громади”. Мелітополь стане першою громадою міського типу, де він буде апробований.

- Аби реалізувати цю ініціативу, місто придбало для поліцейських офіцерів громади транспортні засоби. Крім того, за підтримки ПРООН були відремонтовані чотири територіальні поліцейські станції. Так були створені комфортні умови для роботи офіцерів громади у різних мікрорайонах. Це яскравий приклад того, що тільки разом ми можемо реалізувати такі корисні та соціально важливі проєкти, - підкреслила Ірина Рудакова.

Представник Програми ООН в УкраїніОлексій Скворцов зазначив, що Мелітополь є активним учасником Програми та спецгрантів, що вона надає. Міські громадські організації неодноразово співпрацювали з ПРООН та продовжують подавати на її розгляд цікаві заявки.

Під час засідання члени робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості не тільки обговорили перспективи подальшої співпраці з ПРООН, а й звітували про оновлення складу робочої групи у зв’язку з кадровими змінами у структурних підрозділах. Новим членом робочої групи став яскравий представник молоді — голова студентської ради Таврійського державного агротехнологічного університету ім. Дмитра Моторного Микита Семенов.

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг