Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

МЕЛІТОПОЛЬСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ ПРЕЗЕНТУВАЛИ ПІСЛЯ МОДЕРНІЗАЦІЇ

8
1059

      Історія мелітопольського хлібокомбінату розпочалась 60 років тому. Нове життя підприємству дали нові власники із Запоріжжя. В модернізацію заводу вони вклали понад 30 млн. грн. Сьогодні тут сучасне обладнання, комфортні та безпечні умови праці.
Враженням від побаченого поділився народний депутат Сергій Мінько:
      - Протягом останніх 5-6 років наша команда активно працює над створенням в Мелітополі сприятливого бізнес-клімату. Ми розвиваємо міську інфраструктуру, будуємо дороги, сучасні соціальні об'єкти, щоб створити комфортні умови, щоб сюди було цікаво заходити бізнесу. Адже для міста це додаткові робочі місця і наповнення бюджету. І сьогодні я хочу подякувати керівництву Мелітопольського хлібокомбінату, топ-менеджменту холдингу HD-Group за те, що це важливе для міста підприємство не просто зберегло профіль діяльності. У його розвиток і модернізацію власник інвестував 30 мільйонів гривень, створивши сучасне високотехнологічне виробництво, гідні умови праці і, головне, нові робочі місця. Це означає, що зусилля нашої команди не витрачені даремно, і ми рухаємося в правильному напрямку. Колективу комбінату хочу побажати успіхів і процвітання. Нехай ваша продукція буде смачною, якісною і користується попитом у мелітопольців! - звернувся до присутніх Сергій Анатолійович.
Мелітопольський міський голова Іван Федоров додав, що модернізація хлібокомбінату – це знакова подія для Мелітополя.
      - Дуже приємно, що не тільки міська влада активно залучає інвестиції на поліпшення міської інфраструктури, але й представники бізнесу готові інвестувати в розбудову підприємств та розвиток виробництва. Для нас це важливий індикатор та приємний фітбек на багаторічну кропітку працю. Бо протягом попередньої п'ятирічки наша команда щиро намагалася створити чесне конкурентне бізнес-середовище, декларуючи незмінний принцип, що бізнес має платити тільки податки і нічого, крім податків, - зауважив Іван Сергійович.
       Віце-президент Всеукраїнської асоціації пекарів, почесний консул республіки Австрія в Запоріжжі, акціонер “Хлібодара” Борис Шестопалов провів гостям екскурсію по оновленому хлібокомбінату. Та продемонстрував сучасні умови, в яких сьогодні виготовляється хлібобулочна продукція. З особливою уважністю на підприємстві підходять до протиепідемічних заходів. Наприклад, потрапити в цех неможливо без відвідування санітарного пункту та спецформи.

 

 

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг