Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Мелітопольський міський голова провів виїзну нараду на об'єктах благоустрою

6
879

      В Мелітополі продовжуються реконструкції та поточні ремонти. Сьогодні, 2 квітня, в рамках виїзної наради Мелітопольський міський голова Іван Федоров разом зі своїм заступником Олександром Щербаковим та директором департаменту капітального будівництва та житлово-комунального господарства Вікторією Репашевською проінспектували хід ремонтних робіт на ділянках каналізаційного колектору, зливової каналізації та внутрішньоквартальних проїзних доріг.
     Перший об'єкт - заміна аварійної ділянки каналізаційного колектора по вул. Петра Дорошенка (від вул. Героїв України до вул. Шмідта). Загальна кошторисна вартість вказаних робіт - 1 млн 30 тис. грн. З них 700 тис. грн. - власні кошти КП «Водоканал», 830 тис. грн. були виділені з резервного фонду місцевого бюджету за рішенням комісії ТБ та НС.
Роботи тут стартували 23 лютого 2021 р.
     Іван Федоров зазначив, що каналізаційний колектор по вул. Петра Дорошенка був введений в експлуатацію в 1980-х роках. В 2016 році ремонтували його першу частину — на ділянці від вул. Героїв України до вул. Інтеркультурної. Роботи виконували в комплексі, тому замінили не тільки мережі водовідведення, а й дорожнє покриття. Тепер ліквідується аварія на іншій ділянці колектору.
     Директор КП “Водоканал” Сергій Немченко повідомив, що роботи ведуть комбінованим способом — відкритим та методом горизонтально-направленого буріння з пайкою труби (так званим “проколом”). Загалом будуть замінені дві ділянки каналізаційного колектора протяжністю понад 300 метрів.
     За дорученням міського голови всі роботи на об'єкті, в т. ч. і дорожні, будуть завершені до 20 квітня.
Іван Федоров також проінспектував хід реконструкції зливової каналізації по вул. Вакуленчука (від вул. Івана Алексєєва до просп. Богдана Хмельницького). Загальна кошторисна вартість робіт складає 11,5 млн грн. 10 млн 170 тис. грн. були виділені Мелітополю з екологічного фонду Запорізької обласної ради; 1 млн 66 тис. грн. - співфінансування місцевого бюджету.
Мелітопольський міський голова подякував народному депутату Сергію Мінько, голові Запорізької обласної державної адміністрації Олександру Старуху, Запорізькій обласній раді та депутатській групі “За розвиток Мелітопольського краю” під головуванням депутата Запорізької обласної ради Володимира Кюрчева за плідну співпрацю та підтримку. Та повідомив, що на вказаному об'єкті проведуть реконструкцію зливової каналізації, відновлять асфальтове покриття, замінять бордюри, відремонтують пішохідні зони, а також розширять дорогу. КП “Водоканал” також проведе заміну аварійних ділянок каналізації і водопроводу по вул. Вакуленчука.
     Триває також поточний ремонт внутрішньоквартальних проїзних доріг на вул. Сєдовцев, 2, 4. Заступник Мелітопольського міського голови Олександр Щербаков повідомив, що в рамках благоустрою відновлять зливову каналізацію, замінять бордюри та асфальтове покриття. На вул. Сєдовцев, 4 також облаштують входи в під'їзди тротуарною плиткою. На вул. Сєдовцев, 2 асфальтове покриття вже замінено.
Місцеві жителі висловили міській владі вдячність та озвучили свої побажання. Серед них — перенесення контейнерного майданчику, облаштування парковки та дитячого майданчику.

 

 

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг