Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Змагання зі спортивного туризму - скандинавська  ходьба

2
1025

Змагання зі спортивного туризму - скандинавської  ходьби   відбудуться з 05 по 07 листопада  2021 року в місті  Мелітополі ОНЛАЙН.

Змагання проходитимуть у двох вікових категоріях до 50 років та 50 + років, серед жінок та чоловіків окремо на дистанціях 3, 5, 10 км.  

Щоб взяти участь,  необхідно пройти електрону реєстрацію до 04.11.2021 за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1wumek1rdp4a9WII62a6l5kb-0Lnmm0qaU9b1CgTIETY/edit  

З 05 по 07.11.2021 необхідно  пройти дистанцію  та надіслати звіт на електронну пошту [email protected].

Для звіту необхідно до електронного листа прикріпити особисте фото на старті та посилання про проходження обраної дистанції на будь-який додаток (Strava, Runkeeper тощо).  В темі листа зазначити  "Скандинавська ходьба -2021", прізвище учасника, дистанція .

Учасники безпосередньо несуть відповідальність за своє здоров’я, повинні мати достатній рівень фізичної підготовки для певних навантажень.

Результати змагань будуть оприлюднені 08.11.2021 о 12.00 на офіційній сторінці Фейсбук управління фізичної культури та спорту Мелітопольської міської ради за посиланням @mltUFCS

Переможці та призери змагань  нагороджуються грамотами, медалями. Фінішери - медалями за участь.

Також за темою

Національна гвардія України відзначає десяту річницю створення. Читати далі

Національна гвардія України відзначає десяту річницю створен...

Нацгвардійці пліч-о-пліч з іншими формуваннями Сил оборони вже 10 років виконують завдання на всіх «найгарячіших» напрямках. 
 День Служби безпеки УкраїниЧитати далі

День Служби безпеки України

Професійне свято спецпризначенців запроваджене згідно з Указом Президента від 22 березня 2001 року.
До уваги зацікавлених осіб!Читати далі

До уваги зацікавлених осіб!

Відбудеться засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені (пошкоджені) об’єкти нерухомого майна