Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Осінні канікули в Італії

2
38

 

 Муніципалітет міста Реджо Емілія та Фонд міжнародних проектів Е35, подбали про яскраву програму перебування дітей, яка включала в себе  зустрічі та нові знайомства, екскурсії та прогулянки, культурні та спортивні заходи. 

Безліч екскурсій було організовано містом та околицями,  серед яких відвідування природничо-історичного музею, де зберігається грандіозна колекція експонатів з усього світу; музею родини Черві, присвяченому боротьбі з фашизмом; архітектурні пам’ятки старовинного міста Реджіо Емілія, зокрема театр Валі, Кіострі Ді Сан Петрі, міські площі, замок Біанеллі.

Діти мали змогу працювати в лабораторіях “Made in Chiostri” та RoboLab і долучитися до проєкту з декорування за допомогою природних матеріалів “Green Wall”

Культурне дозвілля складався з відвідування концерту, організованим талановитими українськими студентами місцевої консерваторії Peri-Merulo, різного роду активностей у спортивному просторі Реджо Емілія Fly Zone, відвідування кулінарної майстерки з ліплення тортеллі;

 В двох італійських школах діти мали змогу поспілкуватися з однолітками та знайти  нових друзів. 

Італійці дуже щирі і привітні люди, які подарували нашим дітям багато теплих обіймів,  посмішок та пам’ятних сувенірів на згадку про осінні канікули в Італії. 

Висловлюємо слова вдячності партнерам з м. Реджо Емілія, яке є містом побратимом Мелітополя -  Муніципалітету  Реджо Емілія та Фонду міжнародних проектів Е35 та іншим дотичним до організації відпочинку в мальовничому і затишному італійському містечку.

 

Також за темою

Зі святом, освітяни!Читати далі

Зі святом, освітяни!

У день вашого професійного свята хочемо висловити вам найщирішу вдячність. 
Вшановуємо тих, хто стоїть на захисті нашої свободиЧитати далі

Вшановуємо тих, хто стоїть на захисті нашої свободи

Цей день не лише про теперішніх героїв, але й про всі покоління українців, що боролися за волю: від козаків, що молились до Богородиці, до сучасних за...
Мелітопольська громада планує майбутнє: безпека понад усеЧитати далі

Мелітопольська громада планує майбутнє: безпека понад усе

Відбулося чергове засідання Робочої групи з громадської безпеки та відновлення Мелітопольської територіальної громади